Testimonials

från mina klienter

 

Sofias 90 dagars Livstransformation - hennes resa

"
Jag sökte mig till hypnosterapi för att jag ville ha snabba resultat. Jag upplevde ofta att jag nedstämd både utan orsak och för att jag inte lyckades med de mål jag satte upp för mig själv. Jag förstod inte varför jag inte "lyckades" uppnå saker jag ville. Jag hade många uppsatta regler för mig själv. Det var många måsten, saker jag var tvungen att göra eller att känna eller inte känna. Jag hade problem med oro och överkonsumtion av alkohol, mat, shopping, upplevelser osv.

Efter mina 90 dagar känner jag mig mycket lugnare. Det känns som jag har en annan ro i kroppen, fastän jag inte ens insåg att jag var stressad innan. Jag känner att jag har makt över mig själv, jag har ett självbestämmande och en annan tillit till mig själv. Jag vet att jag kan uppnå det jag vill. Jag har insett att jag tidigare försökte fly från mina känslor, vilket jag slutat med. Nu accepterar jag dem och går med på att känna dem, vilket gör den stora skillnaden. Då går känslorna över mycket snabbare. Det gör att jag kan sluta med flyktbeteenden och distraktioner.

Jag har inte alls lika höga krav på mig själv. Jag är snällare mot mig själv. Mina tidigare krav tror jag hade med rädsla eller bristande självtillit att göra. Nu när jag är snällare mot mig själv och inte lika hård, upplever jag att jag presterar mer. Jag jobbar med mig själv istället för mot mig. Jag känner att jag kan vara mer sann mot mig själv och vem jag egentligen är, och bry mig mindre om vad andra tycker. Det känns som att jag kan se mig själv klarare och tydligare.

Varför jag kontaktade Jenny och varför hypnosterapi
Relationen med mitt ex tog slut i april. Jag insåg då att jag behövde terapi och började i KBT. Jag tog då en reiki-kurs, och handledaren där tipsade mig om Marisa Peer. Jag lyssnade på Marisas bok Tell yourself a better lie, och blev väldigt nyfiken på RTT.  Jag googlade runt på RTT terapeuter och hittade Jennys hemsida, och fick en bra känsla. Sen kontaktade jag henne. Jag bestämde mig för att ge RTT och hypnosterapi en chans och valde att avsluta min psykodynamiska terapi och gå till Jenny istället.

Hur har sessionerna känts?
Jag har känt mig nervös inför varje hypnossession. Men också väldigt tvivlande. Ska det verkligen funka. Det funkade ju förra gången, men kommer det verkligen hända något idag? Och varje gång har jag blivit förvånad över hur effektivt det har varit. Jag känner att vi varje gång hittat brännpunkter, och roten och kärnan till problemet. Efteråt har jag känt mig väldigt trött. Även om det är väldigt läskigt att vara så sårbar har jag känt mig trygg och guidad av Jenny.

Coachingen, vad gav det dig?
Coachingen är jätteviktig. Det är ju den del som är mest lik traditionell terapi, och jag har behövt att få prata av mig. Berättat vad som hänt i livet, saker jag stött på sen sist osv.  Få bolla hur jag ska hantera saker, hur jag ska tänka.

Hur har du upplevt Jenny och det arbete hon gjort?
Jag har känt mig trygg med Jenny, det känns som hon vetat vad hon håller på med och ibland kunnat sätta ord på saker jag inte kunnat. Jenny har också känts väldigt positiv genom hela processen.

Var det värt investeringen?
Ja


Saras resa

"Jag var nyfiken på hypnos och hypnosterapi då mina tidigare erfarenheter av KBT och psykolog inte gav de resultat jag önskade.
Så lång tid tillbaka jag kan komma ihåg har jag känt att jag inte kan leva det liv jag vill.
Tillslut förstod jag att jag saboterade för mig själv. Det var som två olika röster i mitt huvud: en som ville och var positiv och en som var helt negativ.

Detta har tagit mycket på mitt självförtroende och min självkänsla, jag jämförde mig med andra och kände mig bara så misslyckad.
När jag träffade Jenny så hade vi först pratat om mina problem och hon navigerade skickligt med sitt inkännande. Jag sa att jag trodde jag visste vad det hela berodde på, då det hänt traumatiska saker i mitt liv.

Själva hypnosen kändes inte speciellt konstigt. Trodde nog att det skulle kännas mer "flummigt" i huvudet men jag var helt klar. Det kändes lugnt och tryggt och flera scener kom fram. Jag kunde se sambanden klart och jag fick mig en a-ha upplevelse. Det var ju inte allt det som jag hade trott varit grunden för det hela! Tänk att några missförstånd varit med mig så länge och som jag trott var sanningar.
Med mig fick jag en underbar inspelning av Jenny som jag lyssnat ordentligt på.

Jag bokade in en andra session då vi båda tyckte att det behövdes och denna var om ännu kraftfullare än den första. Jag är så glad att jag hittade Jenny! Hypnosen har verkligen förändrat mig till den person jag vill vara. Jenny var i kontakt med mig flera gånger under denna tiden och det kändes tryggt att ha henne vid min sida på min resa.
Mina varmaste rekommendationer till Jenny! Tack! Mvh Sara

 

Susannes historia

" Jag har gått till Jenny för RTT sessioner två gånger nu. Första gången hade jag ett problem (ryggsmärta) som jag hade haft i tre år. Ingen läkare, inga naprapater, inga undersökningar eller behandlingar kunde ge mig svar på vad det berodde på eller ge mig lindring för smärtan. Detta påverkade mig väldigt mycket jag hade ont varje dag och låg på golvet flera timmar efter en arbetsdag pga denna smärta.

Efter första sessionen med Jenny och efter att ha lyssnat på inspelningen i 21 dagar försvann plötsligt smärtan efter 1-2 veckor. Den försvann helt och kom inte tillbaka. Nu har det gått nästan 3 månader och jag vaknar upp varje dag utan smärtan och är helt chockad över resultatet dagligen. Jenny hjälpte mig att gräva djupt i mig själv och ta fram roten till smärtan och därigenom försvann smärtan.

Andra sessionen jobbade vi med andra psykiskosociala besvär som jag lidit av i flera år. Jag blir dagligen förundrad över hur dessa ”problem” har försvunnit helt. Jag är en helt ny förbättrad person pga dessa sessioner. Jag har fått tillbaka mitt liv.
Jag är säker att Jenny kan via RTT hjälpa mig igenom livets alla små och stora svårigheter.

Inspelningarna som Jenny producerar har alltid fått mig att må bra, hon är extremt lyhörd och får alltid med alla viktiga detaljer och kan formulera meningarna och orden på ett sätt som ditt undermedvetna lättare kan ta emot.
Jenny är också väldigt mån om att vara där för dig efter inspelningarna och det har alltid känts tryggt att kunna nå henne närsomhelst under tiden man lyssnar på inspelningen.
Jag är förevigt tacksam"

 

Johannas historia

"I mer än hälften av mitt liv har jag haft en tyngdkänsla i kroppen som jag haft svårt att definiera. Den har orsakat mycket stress, sorg och oro och jag har spenderat en hel del timmar i KBT för att försöka komma till kärnan av själva problemet. Terapin hjälpte tillfälligt, men känslan har alltid kommit tillbaka igen som ett brev på posten. Förslaget från vården var medicinering, men jag kände i magen att det inte var rätt väg att gå.

När jag fick höra om hypnosterapin som en möjlig lösning för att genom mitt undermedvetna förstå vart mina känslor kom från, och därifrån kunna jobba aktivt för förändring, tänkte jag att det kunde vara värt ett försök. Jag kom till Jenny med ett väldigt öppet sinne och trodde jag hade alla förklaringar till varför jag kände som jag gjorde. Det tog inte mer än ett par minuter innan jag förstod att mina oroskänslor härstammat från helt andra scenarier i mitt liv än vad jag någonsin kunnat tro. Särskilt spännande var, att jag i mitt medvetande antagligen aldrig skulle ha kommit ihåg de stunder i mitt liv som mitt undermedvetna plockade fram under sessionen, och som varit avgörande för mitt mående de senaste åren. Under alla mina KBT-timmar har jag, genom mitt medvetna jag, applicerat händelser i mitt liv som förklaringar till mina känslor, fastän det faktiskt aldrig varit dessa händelser som orsakat känslorna jag hade. Inte konstigt att terapin inte fungerade med andra ord. Det var minst sagt en aha-upplevelse!

Hypnosterapisessionen i sig var behaglig och jag kände mig väldigt trygg. Bäst av allt var att man inte blev lämnad därhän efteråt, utan fick en inspelning med nycklar till inre förändring som man ska lyssna på ett par veckor efter. Det har verkligen gjort under i mitt liv. Efter 30 år har jag till slut mött sanningen och kunnat ta itu med vad som verkligen tyngt mig under alla dessa år. En stor sten har lyfts från mitt hjärta och jag känner en kraft och tillit till mig själv som jag inte haft på flera år. Jag kommer fortsätta att jobba aktivt med de övningar jag fått och kan mycket väl tänka mig att testa hypnoterapi igen i framtiden. Jag tror alla skulle må bra av åtminstone en session under sin livstid, kan inte rekommendera det varmt nog. Tusen tack Jenny <3"

Marions historia

"Jag fick min RTT-session i mars 2021 och vill gärna rekommendera Jenny Green eftersom hon är en skicklig RTT-terapeut med ett brett fält av erfarenhet. Eftersom mitt problem hindrade mig från att göra mer och utforska min kapacitet är jag mycket tacksam för den hjälp och den session Jenny gav mig.

Hennes trygga och lugna röst gav mig en känsla av förtroende, trygghet och förmåga att följa med i sessionen utan tvekan. Hon hjälpte mig att förstå att jag kunde lämna det förflutna och fokusera på att utforska, bygga, läka men viktigas var att ta mitt ansvar och lära mig växa igen. Jag är väldigt tacksam över att ha haft detta sällsynta tillfälle att träffa Jenny Green och uppskattar hennes vänlighet, hennes medkänsla och erfarenhet att öppna mina ögon och känna mig helt bekväm i sessionen. Hon leder dig på vägen för att läka dig själv med en lugn, kärleksfull och trygg röst och visar dig vägen tillbaka till att lita på dig själv igen och tar dig vid handen när det behövs.

Jenny stödde mig med sin starka personlighet, varm och speciell och jag kan bara rekommendera henne till alla som läser detta. Hon är en erfaren terapeut som fick mig att känna mig säker, avslappnad och i slutändan mer självförsäker igen. Du kommer att njuta av och säkert få nya insikter om dig själv i denna läkningsprocessen. Så tack så mycket Jenny för att du hjälpte mig och var den fenomenala terapeuten du är. Lycka till! Marion"

"Tack Jenny för idag! Det känns redan lättare att andas och hjärtat är vidöppet, öppet att ta emot livet så som det är.
Ser nyfiket fram emot att lyssna på inspelningen varje dag och se vad som mer händer. Att lyssna på din övertygande och varma röst - wow! Mitt varma tack!"
Lena C
*

”Min RTT-session har gett min en starkare självkänsla, ökad förståelse och en ökad trygghet i mig själv. Den har öppnat nya vägar och möjligheter för framtiden och jag är tacksam över den trygga och omtänksamma vägledning Jenny har gett mig för att våga förändras.”

"Provade RTT för att ta itu med inre stress och jobbiga tankar om det förflutna. Efter att ha haft en klump i halsen vid bara tanken av många olika bekymmer så kan jag nu säga att den klumpen äntligen är borta. Jag har länge hållit saker inom mig men Jenny har hjälpt mig att känna harmoni med mig själv. Det ligger inte längre en stor sten på mina axlar och jag kan se positivt på framtiden. Tack!" Ida

Låter det intressant och spännande?

Boka nu en gratis 20 minuters online tid så pratas vi vid